7.3.13

Anne Pohtamo juhlavuoden kiertueelle yhdessä Uuden laulun kanssa



Anne Pohtamo ja Uusi laulu Espoossa 27.2.2013:
Risto & Jaana Huvila, Anne, Tarja Piirainen,
Kristina Vakkilainen ja Tiina Tammihovi
Anne Pohtamon hengellisestä ensiesiintymisestä tuli helmikuussa 2013 kuluneeksi 20 vuotta ja sitä muisteltiin 27.2. samaisessa Espoon helluntaikirkossa, jossa Annen evankelistaura käynnistyi 21.2.1993.
 
Mutta miksi juuri Espoossa?
 
Anne kertoi paikkavalinnastaan Apu-lehdessä 26.2.1993 seuraavasti: Lupasin hyvälle ystävälleni (Huvilan) Ristolle, että kun olen valmis julkisesti tunnustamaan uskoni, teen sen tässä kirkossa.
 
Pastoreiden Kyösti ja Irma Frestadiuksen juontaman illan aloitti musiikilla Risto Huvila yhdessä Uusi laulu –ryhmän kanssa, minkä jälkeen nähtiin valokuvaesitys Annen uskoontuloa edeltäneistä tapahtumista ja evankelistavuosista. Tämän jälkeen Anne kertoi uskoontulostaan ja elämästään kristittynä. Tilaisuus päättyi Uuden laulun musiikkiin ja rukouspalveluun.
Otteita valokuvaesityksestä
Tilaisuuden saaman rohkaisevan palautteen ja useiden kokoustiedustelujen myötä Anne ja Uusi laulu ovat päättäneet toteuttaa kuukausittain 1-2 vastaavaa tapahtumaa seurakunnissa vuoden 2013 aikana.
 
Katso valokuvia Annen kiitosjuhlasta 27.2. Espoon helluntaikirkon Facebook-sivuilta.
 
Lue Annen uskoontulokertomus.

Lisätiedot ja varaukset:
 
Jos olet kiinnostunut järjestämään vastaavan tilaisuuden seurakunnassasi, ota yhteys Risto Huvilaan, puh. 0400 755 661 tai risto.huvila@gmail.com.
 
Uuden laulun tulevat tilaisuudet näet tapahtumakalenteristamme.