Verkkokauppa

Voit ostaa Uuden laulun konserttilippuja, äänitteitä ja nuotteja verkkokaupastamme

Uuden laulun 7-vuotisjuhlakonsertti 11.11.2017 lippuja saatavana Uuden laulun verkkokaupasta!

Lokakuussa 2015 ilmestynyt Laulakaa uusi laulu CD sekä siihen liittyvä nuottikirja on saatavana Uuden laulun verkkokaupasta.

Esikoisäänitteelle päätyneiden laulujen pääpaino on melodisessa ylistysmusiikissa minkä lisäksi teemoissa tulee esille eheytyminen ja kaipuu Jumalan läheisyyteen. Tyylillisesti levyltä löytyy musiikkia pianolla säestettävistä balladeista komppiryhmän ja puhallin- ja jousisektion siivittämään voimapoppiin.

Tämä Aikamedian kustantama levy koostuu Riston vuosina 2009-2015 säveltämistä ja sanoittamista lauluista ja sisältää seuraavat kappaleet:
1. Tahdon ylistää
2. Laulakaa uusi laulu
3. Suuri oot Herra
4. Minun sieluni ylistää
5. Anna sataa
6. Katso Hän luo uutta
7. Hän on Kuningas kuninkaiden
8. Hän on niin hyvä
9. Mä sinua siunaan oi Jerusalem
10. Saan tulla luokse Herran
11. Taivas julistaa

Liity jäseneksi New Song Finland ry:hyn!

Uuden laulun taustayhteisöksi on 1.8.2015 perustettu New Song Finland -niminen yhdistys. Yhdistyksen missiona on "levittää kristillistä sanomaa musiikin, puheen, taiteen ja viestinnän eri keinoin Suomessa ja ulkomailla. Tarkoitustaan varten yhdistys ylläpitää Risto Huvila & Uusi laulu -nimistä yhtyettä".

Jos haluat tukea työtämme, voit liittyä New Song Finland ry:n kannatusjäseneksi. Jokainen jäseneksi liittynyt saa liittymislahjana Laulakaa uusi laulu -nuottikirjan. Lisäksi lähetämme jäsenillemme 3-5 kertaa vuodessa uutiskirjeen.

Jäseneksi voit liittyä Uuden laulun verkkokaupassa.